€4.00
Spanguolių rūgštumas bei obuolių saldžiarūgštė gaiva nuostabiai dera tarpusavyje. Šis pagardas puikiai tinka prie mėsiškų patiekalų (anties, žąsies, paštetų, kepsių ir pan.), taip pat, ir prie pieno produktų – varškės, sūrio, jogurto ar tiesiog užteptas ant skrebučio.
APIE PRODUKTĄ: spanguolių rūgštumas papildytas subalansuota imbierine nata nuostabiai dera tarpusavyje ir puikiai tinka prie įvairiausių patiekalų – nuo veganiškų skanėstų, iki mėsiškų garnyrų.
SUDĖTINĖS DALYS: spanguolės, cukrus, imbieras (kilmės šalis – ES žemės ūkis).
LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 °C temp.
GALIOJIMO DATA: žiūrėti ant pakuotės.
GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis, Žalgirių k., Ukmergės r., Lietuva.
KIEKIS: 210 ml