Visos prekės

Spanguolių uogienė su imbieru (210 ml)

2.99

Spanguolių rūgštumas bei obuolių saldžiarūgštė gaiva nuostabiai dera tarpusavyje. Šis pagardas puikiai tinka prie mėsiškų patiekalų (anties, žąsies, paštetų, kepsių ir pan.), taip pat, ir prie pieno produktų – varškės, sūrio, jogurto ar tiesiog užteptas ant skrebučio.

 

 

APIE PRODUKTĄ: spanguolių rūgštumas papildytas subalansuota imbierine nata nuostabiai dera tarpusavyje ir puikiai tinka prie įvariausių patiekalų – nuo veganiškų skanėstų, iki mėsiškų garnyrų.

Spanguolėse gausu organinių rūgščių, fruktozės ir gliukozės, vitamino C, B1, B2, PP, karotino, mineralinių medžiagų: kalio, kalcio, fosforo, geležies, mangano ir gana daug jodo. Iš viso – 25 cheminiai elementai. Turi antibakterinių savybių, tinka gydyti šlapimo pūslės ir kitų šlapimo takų uždegimus. Spanguolėje esanti benzoinė rūgštis žmogaus organizme mažina rūgimo, puvimo procesus, naikina įvairius mikrobus. Didelis pektinų kiekis sudaro netirpius junginius su sunkiaisiais metalais (švinu, gyvsidabriu, stronciu), suriša ir iš organizmo pašalina nuodingas medžiagas, sunkiuosius metalus, o tai svarbu apsinuodijus ar organizmą pažeidus radiacijai.

Imbieras žmonijai žinomas jau tūkstančius metų – tiek kaip prieskonis, tiek kaip natūralaus vaistas, padedantis nuo tokių negalavimų kaip skausmas ir pykinimas, padeda kontroliuoti cukraus kiekį kraujyje ar kovojant su nereikalingais kilogramais. Šioje uogienėje jo nejausite per daug, tik subtilią natą.

SUDĖTINĖS DALYS: spanguolės 60,6 proc, cukrus  36,36 proc, imbieras 3,04 proc.

LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 °C temp.

GALIOJIMO DATA:  žiūrėti  ant pakuotės.

GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.

KIEKIS: 210 ml