Visos prekės

Spanguolės su medumi ir imbieru (350 ml)

4.99

Pilna vitaminų rankų darbo spanguolių uogienė su medumi ir imbieru.  Imbiero aštrumas puikiai derantis su medaus saldumu ir spanguolės rūgštele. Tinka naudoti kaip desertas prie blynų, sūrio, pyrago, tačiau galit skanauti ir su  mėsos, žuvies patiekalais. Pasigaminti galite ir skonios vitamingos arbatos.

APIE PRODUKTĄ. Tiems kam patinka spanguolių rūgštumas arba medaus saldumas ir negąsdina imbiero aštresnė nata, patiks ir ši rankų darbo uogienė. Skonis puikiai subalansuotas, o vitaminų gausa garantuota. Vitaminga arbata, yapč kimbant šaltukui, garantuota!

Spanguolėse gausu organinių rūgščių, fruktozės ir gliukozės, vitamino C, B1, B2, PP, karotino, mineralinių medžiagų: kalio, kalcio, fosforo, geležies, mangano ir gana daug jodo. Iš viso – 25 cheminiai elementai. Turi antibakterinių savybių, tinka gydyti šlapimo pūslės ir kitų šlapimo takų uždegimus. Spanguolėje esanti benzoinė rūgštis žmogaus organizme mažina rūgimo, puvimo procesus, naikina įvairius mikrobus. Didelis pektinų kiekis sudaro netirpius junginius su sunkiaisiais metalais (švinu, gyvsidabriu, stronciu), suriša ir iš organizmo pašalina nuodingas medžiagas, sunkiuosius metalus, o tai svarbu apsinuodijus ar organizmą pažeidus radiacijai.

Imbieras žmonijai žinomas jau tūkstančius metų – tiek kaip prieskonis, tiek kaip natūralaus vaistas, padedantis nuo tokių negalavimų kaip skausmas ir pykinimas, padeda kontroliuoti cukraus kiekį kraujyje ar kovojant su nereikalingais kilogramais. Šioje uogienėje jo nejausite per daug, tik subtilią natą.

SUDĖTINĖS DALYS: spanguolės 56 proc, ekologiškas medus 43 proc (iš ekologinio bityno www.medausnamai.lt ) , imbieras 1 proc.

LAIKYMO SĄLYGOS: Laikyti sausoje vietoje,  +5 – +25 °C temp.

GALIOJIMO DATA:  žiūrėti  ant pakuotės

GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.

KIEKIS: 350 ml