Visos prekės

Slyvienė (330 ml)

3.49

Skanus,  saldus rankų darbo slyvų džemas. Jis tobulai tinka prie  blynų, sūrio,  pyrago. Galima naudoti ir kaip pagardą  prie  žąsies ar kalakuto kepsnio. Šis natūralus džemas gali padėti įveikti įvairias infekcijas, pailginti jaunystę, didinti organizmo atsparumą virusams, sustiprinti nervų sistemą, sumažinti nuovargį,  nemigą ir pagerinti nuotaiką.

 

 

APIE PRODUKTĄ. Ekologiškų slyvų slyvienė yra natūralus produktas, pagamintas rankomis be jokių pridėtinių skon-, skan-, daž- ir kitų -iklių. Tai tirštoka, saldi uogienė, tobulai tinkanti prie karštų blynų, košės, pyragams ir kitiems valgiams skaninti.

Slyvų vaisiai turi ne tik daug įvairių maistingųjų medžiagų, bet ir išsiskiria nemenku kiekiu provitamino A (gerinančio regėjimą, didinančio organizmo atsparumą virusams ir suteikiančio odai lygumo bei elastingumo), B (stiprinančių nervų sistemą, mažinančių nuovargį bei nemigą ir gerinančių nuotaiką) grupės vitaminais, o vitamino E atsargos slyvose lenkia netgi trešnes, vyšnias, apelsinus, mandarinus, kriaušes. Verta paminėti, kad, valgydami slyvas, dar gausite kalio, jodo, cinko ir geležies. Vitamino E kur kas daugiau nei vyšniose, apelsinuose, mandarinuose ar kriaušėse. Slyvos ypač naudingos turintiesiems kraujagyslių problemų, nes jose yra vitamino K, gerinančio kraujo sudėtį bei užkertančio kelią trombozei, ir vitamino P, stiprinančio tiek stambiųjų arterijų, tiek smulkiųjų kapiliarų sieneles. Slyvose mineralinių medžiagų yra daugiau nei obuoliuose ir kriaušėse. Slyvose yra kalio, magnio ir fosforo, šalinančių iš organizmo natrį ir vandenį, todėl, norėdami normalizuoti vandens pusiausvyrą organizme arba sumažinti kraujospūdį, būtinai valgykite slyvų.

SUDĖTINĖS DALYS: slyvos 67 proc, cukrus 33 proc.

LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 °C temp.

GALIOJIMO DATA:  žiūrėti  ant pakuotės.

GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.

KIEKIS: 330 ml

Kategorijos: ,