Visos prekės

Ekologiška raudonųjų serbentų uogienė (330 ml)

3.49

Skani, natūrali, rankų darbo ir visiškai ekologiška uogienė – ypač vertinama prancūzų už savo ypatingą rūgštelę, nuspalvinančią gyvenimą kitom spalvom ar dovanojanti ypatingajam Napoleonui jo skonio nuopelnus.

APIE PRODUKTĄ: ekologiška rankų darbo raudonųjų serbentų uogienė saldžiai rūgšti ir daugiausiai naudojama įvairiuose saldžiuose kepiniuose ir yra ypač mėgstama ne saldžiųjų uogienių mėgėjų.

Raudonieji serbentai labiausiai vertinami dėl medžiagos vadinamos oksikumarinais, kuri atlieka svarbiausią vaidmenį normalizuojant kraujo krešėjimą, o tai labai svarbu infarkto profilaktikai. Pektinai, esantys raudonuose serbentuose, suriša blogąjį cholesterolį, tad tai itin svarbu aterosklerozės profilaktikai, be to, gerina žarnyno mikrofloros veiklą. Raudonųjų serbentų rekomenduojama valgyti diabetu, širdies ir kraujagyslių ligomis. Vitaminai C ir P stiprina kraujagyslių ir kapiliarų sieneles.
Raudonuose serbentuose yra skaidulų, kurios svarbios medžiagų apykaitos procesams. Raudonieji serbentai pagerina apetitą, turi priešuždegiminių savybių, mažina karščiavimą, ypač vaikams, skatina prakaitavimą, padeda esant mažakraujystei, gerina kraujo sudėtį, numalšina troškulį, skaistina odą, rekomenduojami esant ilgalaikiam vidurių užkietėjimui.

SUDĖTINĖS DALYS:  ekologiški raudonieji serbentai 67 proc., ekologiškas cukrus 33 proc.

LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 °C temp.

GALIOJIMO DATA:  žiūrėti  ant pakuotės

GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.

KIEKIS: 330 ml

Kategorija: